Zaterdag 19 september 2020

Van 10:00 tot 15:00
Grote kerk Vlaardingen

PERSBERICHT

Woonbeurs Vlaardingen verplaatst naar 19 september

Vanwege het coronavirus is de Woonbeurs Vlaardingen, die op 21 maart aanstaande zou plaatsvinden, uitgesteld. De organisatie is in handen van Fundament Advies. Zij hebben ervoor gekozen om de 12e editie van de beurs te verplaatsen naar zaterdag 19 september 2020.

De organisatie wil vanwege het coronavirus geen risico’s nemen en heeft daarom besloten om het evenement te verzetten. De Woonbeurs Vlaardingen wordt sinds 2009 jaarlijks met veel succes door Fundament Advies georganiseerd. Tijdens dit laagdrempelige evenement in de Grote Kerk worden plannen gepresenteerd die Vlaardingen de komende jaren heeft op het gebied van wonen. Daarnaast is dit een leuke manier om allerlei informatie in te winnen over wonen en leven in Vlaardingen.

Graag tot 19 september 2020!


De meest recente informatie is te vinden op de website van woonbeursvlaardingen.nl of de facebookpagina

Deelnemers

Alles over wonen in vlaardingen

Ben jij benieuwd wat vlaardingen in de komende jaren voor plannen heeft op het gebied van wonen? Bezoek dan de 12e editie van de Woonbeurs. Er is wederom een kinderhoek aanwezig waar de kleinsten onder ons zich kunnen vermaken met een echte Facepainter die echt alles wat je maar wenst kan schminken. Gaat jouw kind liever zelf aan de slag? Dan kunnen ze ook prachtige zandtekeningen maken met flitsende zandkleuren.

Parkeren & route

U vindt de Grote Kerk op de Markt 63 in Vlaardingen.

Parkeren kunt u in een van de drie parkeergarages en op vele andere plaatsen in het centrum van Vlaardingen.


Parking Liesveld bij de Albert Heijn

Bereikbaar vanaf de Burg. Pruissingel via de Vondelstraat, Joubertstraat.

Parking Hoogstraat bij de Dirk van den Broek

Bereikbaar vanaf de Westlandseweg via de Gedempte Biersloot.

Parking Centrum/Stadhuis bij het Stadhuis

Bereikbaar vanaf de Burg. Pruissingel via de Maassluissedijk.De locatie

Woonbeurs Vlaardingen vindt plaats in de Grote Kerk in het centrum van Vlaardingen. De kerk is een rijksmonument en is met z'n bijzondere orgel, z'n vleeshal en z'n kerktoren met carillon al een bezienswaardigheid op zich. De rijke geschiedenis van de Grote Kerk gaat terug tot de twaalfde eeuw.

Eind zestiger jaren werd de kerk grondig gerestaureerd. Het is nu een ruime, lichte plaats met een heel eigen sfeer en een goede akoestiek. Een bijzondere locatie voor een bijzonder evenement!

vragen? stuur een email

Uiteraard kun je ons voor al je vragen bereiken op (010) 460 89 00.

We zien je graag op 21 maart..