Zaterdag 17 maart

Grote kerk Vlaardingen

Deze jubileumeditie wordt een groot feest waarbij iedere standhouder uitpakt op zijn eigen manier. Zo waan je je als een bezoeker als het ware op een feest, vol met interessante woon-acties en gebeurtenissen, genoeg om een leuk dagje uit van te maken voor het hele gezin.

Deelnemers

Alles over wonen in vlaardingen

Ben jij benieuwd wat vlaardingen in de komende jaren voor plannen heeft op het gebied van wonen? Bezoek dan de Woonbeurs en vier dit feestje met ons mee. Er is wederom een kinderhoek aanwezig waar de kleinsten onder ons zich kunnen vermaken met een echte Facepainter die echt alles wat je maar wenst kan schminken. Gaat jouw kind liever zelf aan de slag? Dan kunnen ze ook prachtige zandtekeningen maken met flitsende zandkleuren.

Parkeren & route

U vindt de Grote Kerk op de Markt 63 in Vlaardingen.

Parkeren kunt u in een van de drie parkeergarages en op vele andere plaatsen in het centrum van Vlaardingen.


Parking Liesveld bij de Albert Heijn,

Bereikbaar vanaf de Burg. Pruissingel via de Vondelstraat, Joubertstraat.

Parking Hoogstraat

Bij de Dirk van den Broek, bereikbaar vanaf de Westlandseweg via de Gedempte Biersloot.

Parking Centrum/Stadhuis

Bij het Stadhuis, bereikbaar vanaf de Burg. Pruissingel via de Maassluissedijk.De locatie

Woonbeurs Vlaardingen vindt plaats in de Grote Kerk in het centrum van Vlaardingen. De kerk is een rijksmonument, en is met z'n bijzondere orgel, z'n vleeshal en z'n kerktoren met carillon al een bezienswaardigheid op zich. De rijke geschiedenis van de Grote Kerk gaat terug tot de twaalfde eeuw.

Eind zestiger jaren werd de kerk grondig gerestaureerd. Het is nu een ruime, lichte plaats met een heel eigen sfeer en een goede akoestiek. Een bijzondere locatie voor een bijzonder evenement!

vragen? stuur een email

Uiteraard kun je ons voor al je vragen bereiken op (010) 460 89 00.

We zien je graag op 17 maart..